Закрыть
Все сервисы
Главная
Лента заметок
Теги
Группы
Рейтинги

Rezervare online. Curse Low Cost.

28 марта´14 18:28 Просмотров: 393 Комментариев: 0

Dusuri


Astfel, intr-o permanenta stare de asteptare surprize, ne-am mutat de la nord la sud, cu fiecare zi, apropiindu-se Bucurestiului. In noaptea am stat in mici orase in трехзвездочных hoteluri, care sunt situate de la periferia orasului, dar suficient de сносных, pentru ca o data la ele noaptea. Primul nostru hotel din Быстрице rau ne-a impresionat, deoarece am ajuns la el pe timp de noapte. Imi amintesc, spre surprinderea noastra, el a fost de trei stele, desi in programul de tur «se vindea» ca двухзвездочнный. Urmatorul hotel a fost intr-o zona reziden?iala a ora?ului ?i in mintea voastra a fost ca fosta pensiune. Apoi, am trait intr-o cabana, переоборудованном pentru turisti cat. Ultimul nostru ночлегом - pana la doua de noapte - a fost de a deveni complex turistic «Casa Alba», care se afla sub Bucuresti (asa cum ne-a explicat, selectat acolo din motive de economie).

Echitatie pana la Bucurestiului, am reusit sa afle de la organizatori (si asta a fost, crede-ma, nu este usor), ca vom calatori prin trecut, acest complexului turistic, inainte sa ajungem in sine Bucuresti, unde ne astepta inca o statie de autobuz si pietonala excursii. A fost o ora de trei zile, pe umerii au fost deja inspectie ordinare a palatului si mai mult de 100 de km de miscare. Turistii destul paduraru si nu departe ar fi fost arunce lucrurile in acest hotel, la dus si, cu forte noi, sa ne apucam de capitala. Oamenii au inceput sa carteasca, chiar si a zidit un vot (iar spun, avem o democratie inca nu a prins). Cu toate acestea Леня cu Светой au fost neclintiti - mergem direct la Bucuresti (democra?ie - democra?ia, dar serviciu cu vointa poporului, vom, de asemenea, putem).


Dupa cum sa dovedit, si anume Bucuresti - oras al contrastelor. Tu nu vor vedea boom-ul constructiilor, care se confrunta cu Ucraina, desi internationale, hoteluri exista deja acolo. De afaceri, de asemenea, si-a ridicat capul separat in picioare moderne cladiri de birouri, de multe ori aproape impersonal si deja обветшавшими a instalatiilor de vremuri, de construirea socialismului. Am o ora si jumatate колесили ale orasului cu autobuzul, apoi inca vreo doua - ratacit cu Леней, parea нехоженым de turisti pe trasee marcate. Totul a fost pe neasteptate - in cladire cu inscriptia «banca Nationala a Romaniei», nu a fost nici un bancii nationale, iar centrul orasului a reprezentat un colorate mahalale si terenurile virane.

De la oboseala si abundenta de impresii noi deja de-abia s-au tinut pe picioare, cu toate acestea, principala surpriza ne-a mai asteptat sa vina. Cand suntem la o seara de tras la трехзвездочному туркомплексу «Casa Alba», ni s-a parut ca am lovit nostru o tabara de vara din perioada sovietica. Tabara a constat din lemn, cabane, calculata la trei-patru persoane si a fost inconjurat de un gard cu sarma ghimpata si собачьими будками.

Теги: online
Пожаловаться
Комментариев (0)
Популярные заметки Lessto
Реклама