Закрыть
Все сервисы
Главная
Лента заметок
Теги
Группы
Рейтинги

Казка про Колобка

22 мая´05 21:04 Просмотров: 7033 Комментариев: 0
здесь украинские буквы написаны русскимы!!!

Казка про Колобка

якось баби дид сказав: „я голодный як удав. хочу исты, хочу пыты, бодяж бо буду быты”. Пидирвалась, уибнулась, через час несе дидули хавчык прямо у каструли. Облызався дидуган – лысый, чахлый уибан. видкрываэ казанок – в казанкови колобок. „що це бобо за хуйня? я не поняв нихуя“. Баба каже: „це дидок, дуже вкусныий колобок. Хавай падло не пизды и скорише спать иды.“Тилкы дид хотив вкусыть – чуэ матом гтось пиздыть. „Хули ты розкрыв ибало, чмо поморщене, хуйло?“ Дид усрався з переляку, вмыть закрыв свою ротяку. Колобок бигом стрыбнув и у лис десь пизданув.

Котытй лисом круглый хер, тут выходыть дыкый звир. Ой, пробачте, я збрехав – зайчык – йобар прескакав. Каже: „Падло ты и чмо, кругле печене дёрмо. Зараз я тебе заточу, потим сяду и подрочу“. Колобок наш як здурив. Каже: „що ты охуив, косоокый уибан, тупорылый, блядь, баран?“ Заяць зразу замовчав. яйця в жменю и помчав. Покотывся в будякы, погубывшы кизякы. И попиздыв наш круглак в центер лису, на пятак. Де тусуэться тварняк и нема ниде людыны.

Котыть, чуэ щось рыпыть, лизе кашляэ, пердыть. Глянув – бэшеный вовчара шкирыть зубы, от сучара. Каже: „йобаныи ты в рот, хлибобулочныи урод. щас захаваю тебе и мене це не ибе“. Колобок не злякався. Улыбнувся, облызався и почав грузыть вовчару – тупорылу, бля, сучару. Каже: „я тебе зарыю, в гриб положу и зарыю. Поняв сраныи собака? Хеть, бо выибу у сраку“. Бовк, облизлая собака, затулыв рукамы сраку и попиздыв десь у лис, сире падло, дыкыи бис.

Дали котыть колобок. За лисом уже гайок. У гаю пташкы спивають и дерева обсырають. И тут чуты незабаром – потягнуло перегаром. То здоровый медведяра налызався як сучара. Каже: „йды, шарко, сюды, бо получыш, ты, пизды. Хватыть круглый тормозыть мени треба закусыть“. „Не пишов бы ты у сраку, косолапый дебиляко?“ – отвичаэ колобок – видибысь тупыи мишок. В мене настрою немаэ. я вже вовка захрузыв. Хоч тебе ще попустыв?“ Миша каже: „я поняв! я пишов!“ И уибав. „Дуже добре, йды мышко, бо напхну килкив в очко“.

Дали котыться як мяч из мукы солодкыи квач. Бачыть – чухаэ лыса, на лобкови волоса. Колобок розкрыв ибало. якбы мав щось, то бы и встало. вин и справди здывувався и в мурашнык уибався. А лысыця на весь лис, гола бацаэ стрыптыз. Bозбуждаэ весь цеи лис: лысив, котив, корив и киz. И повився колобок, очи вывалыв, втыкнув. Тай до рыжои катнув. А пизда того дебила обхытрыла, замочыла. Об'ибала, що хлибну. Рыжа хытра, блять, скотына. Дуже сумно я не спорю. Тяжко буты бокопором. Смысл казочкы такый – чы старый, чы молодый, чы у сыли ты мужчына, все одно люба дивчына може башню задурыть, об'ибать и замочыть!
Пожаловаться
Комментариев (0)
Популярные заметки alibambina
Реклама
Реклама