Закрыть
Все сервисы
Главная
Лента заметок
Теги
Группы
Рейтинги
By_thy_nameЛента заметок группы: Звуки в кімнатах трошки ненормальних людей

Dornenreich (sympho BM/ambient rock, Австрія)

4 января´08 12:01 Просмотров: 1697 Комментариев: 0


Сформувались в 1996 році в Австрії (Тіроль)

symphonic black metal (раніше) - ambient rock (зараз)

Теми лірики:

Філософія, життя, смерть, мрії

Мембери:

Eviga (Jochen Stock) - Guitar, bass, vocals (Angizia)

Inve (Thomas Riesner) - Violin

Сессіонщики:

Stefan Niederwieser - Виолончель в 'Bitter Ist's Dem Tod Zu Dienen'

Bianca Riesner - Віолончель в 'Her Von Welken Nдchten'

Michael Stein - Drums, percussion

Dornenreich означає Царство Терній або "Повний страждань".

Зараз вони працюють над альбомом In Luft Geritzt.

Дискографія:

- Mein Flagelschlag (1997, Demo)

- Nicht um zu sterben (1997)

- Bitter ist’s dem Tod zu dienen (1999)

- Her von welken Nachten (2001)

- Hexenwind (2005)

- Durch den Traum (2006)













Одна із улюблених команд, закину записи ще, кину ссилки. Рекомендую.
Группа: Звуки в кімнатах трошки ненормальних людей
Пожаловаться
Комментариев (0)
Реклама